Bra bygghjälp

För snart ett år sedan påbörjades projektet – poolbygge. Under första delen av förra året grävde vi poolen, vilket blev riktigt bra. Hela förra sommaren spenderades hemma vid poolen, måste medge att det var väldigt härligt att ha den under sommaren. Dock saknade vi ett pooldäck, vilket vi har byggt till nu i efterhand. Eller snarare, vi har tagit hjälp med bygg i Vimmerby. Ett kompetent företag har alltså hjälpt oss att bygga.

Vi ville bygga ett pooldäck runt vår pool och behövde hjälp utifrån. Detta berodde på att ingen i vår familj har byggkunskaper, vi kan bygga ihop möbler från IKEA men inte mycket mer än då. Vi tittade på olika företag som erbjöd hjälp med bygg i Vimmerby med omnejd, efter mycket letande hittade vi tillslut ett företag som kändes bra. Vi hörde av oss till dem och började lägga upp en plan för det kommande bygget.

Efter ett kort möte inleddes projektet. Byggandet gick mycket bra, de visste exakt vad som behövde göras. Vi hölls hela tiden uppdaterade om hur bygget fortskred. Allt var planerat i detalj och allt gick enligt plan, det fanns inga överraskningar eller missöden som kunde inträffa under byggnationen. Detta fick oss att känna oss trygga eftersom vi skulle veta vad som händer hela tiden under byggprocessen.

Pooldäcket är nu klart och jag kan meddela er om att resultatet blev betydligt mycket bättre än vad vi hade tänkt oss. Det var som att det här byggföretaget hade läst våra tankar och gjort exakt så som vi tänkt, nästan magiskt. Hur som helst är vi väldigt nöjda över att vi tog professionell hjälp med bygg i Vimmerby. Hade vi inte tagit den här hjälpen, och gett oss på arbetet själva, hade pooldäcket med stor sannolikhet blivit snett eller något i den stilen. Kort sagt hade det inte blivit så bra som det faktiskt blev.