Markskruv i stället för att gräva, bra!

God dag på er alla läsare och välkommen in till bloggen ska ni vara. Hoppas att ni har det bra och att ni ska tycka om det jag har tänkt berätta idag. Solen skiner här i Boxholm och jag var ute i trädgården för en stund sedan och beundrade mitt helt nya staket. Det har varit mycket på gång här i min villa. Det blir ju så när man håller på att göra om. Jag har anlitat olika företag för olika projekt. Det företag som hjälpte mig med markskruv för att fästa staketet runt om, heter PA Markfundament. Behöver man hjälp med något inom markskruv i Boxholm, eller på andra orter som till exempel Mjölby och Norrköping, då är detta ett företag som är experter inom just det här området. PA Markfundament har markskruv till det mesta som normalt kräver grävning. Med den här lösningen får man snabbt upp skyltar, broar, byggnader och mycket annat, utan att förstöra marken runt om. Riktigt smart och som ni säkert förstår, väldigt användbart. 

 

Arbetet med att sätta upp mitt staket gick snabbt. Det var prisvärt och resultatet blev enastående. Staketet ska hålla för en mycket lång tid framöver och trädgården har blivit riktigt snyggt inramad, måste jag allt säga! Ett inramat uterum. PA Markfundament är ett företag som jag verkligen kan rekommendera, och de kan hjälpa till med en hel del annat också. Är ni intresserade tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och läsa mer. De har också en riktigt intressant Facebooksida, där kan man se och läsa om olika projekt där de har varit inblandade. Markskruv skulle kunna vara användbart för väldigt många! Det var allt ifrån Boxholm för idag! Tack för att ni läste! 

Du gillar kanske också...