Hjälp med måleri i Kungsbacka

Hej alla fantastiska läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag vet att ni är många som tycker om mina inlägg där jag skriver om fix hemma, vilket är anledningen till varför jag idag ska skriva om ett ämne inom detta, nämligen måleri. Jag älskar att fixa hemma på egen hand, men någonting som jag tyvärr inte är så duktig på är måleri. Jag lyckas alltid få det ojämnt och fläckigt och ville därför denna gång vända mig till ett företag som verkligen kan det här med målning. Denna gång var det barnens rum som var näst på tur, och där med kom det till lite starkare och färgglada färger, vilket både vi och barnen tyckte var väldigt roligt.

Målarna som hjälpte oss med detta var extremt duktiga på det som de arbetar med och det märks tydligt att de har många års erfarenhet. 101 Procent Måleri är en firma som arbetar mycket med att få en god relation till sina kunder, vilket jag verkligen tycker om, då det enligt mig är en viktig faktor hos ett företag, oavsett vilket område företaget arbetar inom. Vi är mycket nöjda med det arbete som 101 Procent Måleri utförde hemma hos oss, och barnen är så nöjda med sina nya rum. Vi fick precis det resultat som vi ville ha och det var tydligt att företaget arbetade med våra önskemål för att vi skulle bli så nöjda som möjligt. Jag vet att ni är många som tycker om sådana här typer av inlägg som sagt och jag vet även att ni är många som velat ha tips från mig angående sådana här ämnen. Därför vill jag verkligen varmt rekommendera er som befinner er i Kungsbacka, Mölndal, Mölnlycke och Partille att väna er till 101 Procent Måleri när även ni behöver målerihjälp hemma hos er. 

Du gillar kanske också...